Image Alt

Træning

BASIC:

Basic er for dig der gerne vil have effektiv og udfordrende funktionel træning. Du bestemmer selv hvor intens det bliver men sved på panden er garanteret. Vi tager udgangspunkt i kropsvægtøvelser og bruger selvfølgelig også forskellige redskaber for at ”spice” det hel lidt op. Men vi holder det enkelt så alle kan være med nybegyndere og den lidt mere øvede.  Hvert hold starter med en god opvarmning og en grundig gennemgang af programmet.

Book et hold

WOD (WOROUT OF THE DAY):

WOD er for dig der gerne vil dykke lidt dybere ind i den funktionel trænings verden. Vi tager udgangspunkt i CrossFit verden og du vil finde både styrke-, vægtløftnings-, konditions-, og gymnastiske og mange andre elementer på de forskellige hold. Intensiteten er højt og så er effekten af træningen. Du skal ikke være super atlet for at være med. Nysgerrighed og lysten til at prøve nye ting og en god grundform er nok for at deltage på WOD´en. Alle øvelser kan tilpasses de forskellige niveauer og ligesom på alle andre hold vil vi også her sørge for en god og grundig opvarmning og gennemgang af dagens træning.

Book et hold

TRX:

TRX = Total Body Resistance Exercise. TRX er en træningsform, hvor du bruger din egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition ved hjælp af et specielt stroppesystem. TRX-træning er effektiv, meget simpel og du kommer hele kroppen rundt. Og det smarte er at alle øvelser kan tilpasses så de passer til dit niveau, så træning er for alle uanset alder og fitness niveau.  Ligesom på alle andre hold vil instruktøren sørge for en god opvarmning og gennemgang så kroppen bliver klar til dagens udfordringer.

Book et hold

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About